DEL

Indholdet du nu skal til at lære er betalt for at virksomheden, der linkes til. Linket er derfor også af betalt karakter.

Hvis 2020 er året, hvor du holder sabbatår, er du havnet på den rigtige side. Hvis du drømmer om at bruge året på at rejse, skal du læse med her, hvor vi giver dig en 2020 guide til rejser i dit sabbatår.

Det er helt naturligt at drømme sig væk til varmere himmelstrøg og en mere spændende hverdag, når man sidder hjemme med hovedet i bøgerne.

Man forudsiger, at 2020 bliver året, hvor mange unge gerne vil udforske nye og spændende rejsemål.

Guatemala er et de rejsedestinationer, man skal besøge i 2020 i sit sabbatår. Landet byder på en helt anerledes kultur og utrolig smuk natur. Et af højdepunkterne på rejsen er solopgangen ved smukke Tikal. Guatemala er nemlig landet, hvor du oplever de kendte mayaruiner, som ligger i et jungleområde fyldt med spændende dyreliv. Hør for eksempel de mange brøleaber og se de farverige papegøjer. Er du mere til action, så kan du svæve henover junglens trætoppe fra en zipline.

Grand Canyon er et af de rejsedestinationer, man (stadig) skal besøge i 2020. Grand Canoyns storhed er ikke til at tage fejl af, når først du har set det. For selvom du måske synes, at du har set mange billeder af den populære destination, kan det på ingen måde sammenlignes med at være der selv.

Lyder det uoverskueligt at planlægge en rejse til Guatemala eller Grand Canyon selv? Lad 2020 være sabbatåret, hvor du også har mere tid til dig selv, og det du har lyst til. Det kan være overvældende for en studerende at planlægge en hel rejse selv. Lad et erfarent rejsebureau planlægge din rejse for dig, så du ikke behøver bekymre dig om noget. Adventuredk er et Danmarks førende rejsebureauer inden for grupperejser. De tilbyder et hav af grupperejser for unge i aldersgruppen 18-30 i 2020. Her vil du helt sikkert møde andre unge, der også holder sabbatår. Find deres rejsekalender og få sabbatår inspiration her.