DEL

Indholdet du nu skal til at lære er betalt for at virksomheden, der linkes til. Linket er derfor også af betalt karakter.

Vi ved alle, at designerbrands bare kan noget i hjemmet. Brands i sig selv er med til at skabe en følelse af velvære og ro. Det er lækkert at se på, lækkert at røre ved, og fantastisk at benytte. Designerbrands kan bare noget, andre almindelige brands ikke kan. Derfor har vi samlet 3 designerbrands, der hitter lige nu.

Tom Dixon

Tom Dixons historie går langt tilbage, og omhandler faktisk ikke kun design. Tom Dixon eksperimenterede en del med musik i sine unge år, og dette var uden tvivl om til at sætte rammen omkring de unikke produkter, der nu skabes. Efter musikken begyndte Tom Dixon at eksperimentere med svejsning. Her startede en storslået karriere, hvor Tom designede sin første stol, som han selv producerede 100 af i løbet af et år.

Mater

Mater er dansk og noget vi for alvor kan være stolte af. Selvom det er et relativt nyt brand, der blev etableret i 2006, har Mater formået at skabe en kæmpe succes. Mater har gennem årene indgået en del samarbejder med vigtige personer i branchen, som har været med til at højne hans eget brand og skabe eksklusive rammer og stærkt veletableret brand med fokus på design, håndværk og etik.

Le Klint

Le Klint er også en dansk virksomhed, der har fuld fokus på sine værdier. Le Klint er en af de ældre danske virksomheder, der blev etableret i 1943 og som lige siden har udviklet klassiker på klassiker.

Det er især de velkendte plisse-skærme, der danner rammen for Le Klint. Det seneste nye fra Le Klint er, at børnene nu også skabe deres egen skærm med “Tegnekit” skærmen. Alle disse skærme er designet af Helle Gråsted, Helle Abild, Sabine Bornholdt samt Maja og Kristina Isola.