DEL

Indholdet du nu skal til at lære er betalt for at virksomheden, der linkes til. Linket er derfor også af betalt karakter.

Hvis ud mangler et overblik over, hvor du kan finde spiritus som ikke koster spidsen af en jetjager, så er du kommet til det rette sted. God spiritus behøver nemlig slet ikke at koste en formue. Du kan også finde billig spiritus lige her.

TANQUERAY RANGPUR GIN, SCOTLAND 41,3% 100CL

Denne udsøgte gin med noter af limefrugter, ingefær og laurbærblade har en forfriskende smag. Dette gør den perfekt til at mixe og matche så du kan skabe lige præcis den drink, du har lyst til. Vælg derfor Taqueray Rangpur gin, for en god forfriskende drink.

Alkohol: 41%

Type: Gin

Oprindelsesland: England

Størrelse: 100 cl

Pris: 199 kr.

BOLS MANGO LIKØR 17% 70CL

Hvis du leder efter en lækker likør med tropiske aromaer, så vælg Bols Mango Likør. Den søde smag af en læskende mangofrugt, blandet sammen med den bitre smag af likør, vil du få en helt udsøgt smagsoplevelse. Denne likør har også et strejf af citrus og abrikos.

Alkohol: 17%

Type: Likør

Oprindelsesland: Holland

Størrelse: 70 cl

Pris: 99 kr.

CANADIAN CLUB, BLENDED CANADIAN WHISKY 40%

Denne klassiske whisky fra Canadian Club er en meget traditionel whisky – der dog ikke går på kompromis med kvaliteten. Hvis du leder efter helt enkel klassisk whisky, men som stadig ikke går på kompromis med kvaliteten, så vælg denne udsøgte whisky fra Canadian Club.

Alkohol: 40%

Type: Whisky

Oprindelsesland: Canada

Størrelse: 70 cl

Pris: 165 kr.

DIPLOMATICO RESERVA EXCLUSIVA RUM 12 ÅR VENEZUELA 40%

Denne rom fra Diplomato er en udsøgt mørk gylden rom. Rommen er destilleret på melasse, og er lagret i hele 12 år. Du får derfor en rigtig god kvalitetsrom, med en fyldig smag. Og så koster den langt fra en formue – du får rigtig meget kvalitet for pengene her.

Alkohol: 40%

Type: Rom

Oprindelsesland: Venezuela

Størrelse: 70 cl

Pris: 299 kr.