DEL

Indholdet du nu skal til at lære er betalt for at virksomheden, der linkes til. Linket er derfor også af betalt karakter.

Din verden er lige nu skruet sammen af mange forskellige ting. Problemer som løsninger. Du har alle mulige idéer og bekymringer, som kan gnave i dine tanker. Det er vigtigt, og derfor skal du gøre noget ved det. Hvis du ikke kan klare hele verden, så start med dig selv som individ. Når du så er parat, kan du gå videre med det og hjælpe andre. Det kan være, at du tager en fast beslutning om, at I i din familie én gang om ugen har en kød fri dag, og at I kun må købe tøj én gang om måneden.

Tøj spiller en vigtig rolle

Når du ser på verden, så spiller tøjet en uhyre vigtig rolle. Både økonomisk og socialt. Mange firmaer bruger masseproduktion, hvilket betyder at der godt kan blive brugt giftigt farvestof og børnearbejde – eller underbetalt arbejde. Der er noget i verden, der kaldes for værdikæder, der handler om, hvordan varer og produkter bliver til det, de er, når du køber dem, fra hvordan de var, da de startede. Det er en spændende proces, du kan læse mere om mange forskellige steder.

Men som nævnt ovenfor spiller tøj en stor rolle. Det kan derfor være et godt initiativ, hvis du beslutter dig for at gå i genbrugstøj? Det er både billigere, men også bedre for rigtig meget. Du kan se mere på et Dansk Outlet.

Hvad kan det nytte?

Mange tror ikke på, at det gør en forskel at ændre noget som individ. Problemet er, at det faktisk gør en relativ stor forskel, men da der ikke er særlig, mange der tror på det, så mister de håbet og gejsten for rent faktisk at gøre noget. For det bedste, du kan gøre, er at starte med dig selv, og derefter belære andre om det.