DEL

Indholdet du nu skal til at lære er betalt for at virksomheden, der linkes til. Linket er derfor også af betalt karakter.

Brug nu for pokker det kondom, når du har sex med en tilfældig partner efter en bytur eller en anden våd aften. Det er noget, som unge har måtte høre på gennem årtier. Det blev særligt proklameret efter AIDS-epidemien brød ud, men selv efter der kom nogenlunde styr på den forfærdelige sygdom, er der fortsat fokus på kondomer og brugen af prævention. Det er ikke udelukkende for at beskytte sig mod graviditet, men det er i særdeleshed også for at beskytte sig mod diverse kønssygdomme, der i værste fald kan gøre kvinder sterile – ja, du læste rigtigt. Klamydia kan gøre piger og kvinder sterile, hvis sygdommen ikke bliver behandlet.

Vi kan derfor kun opfordre til, at man vælger at tænke sig om, bruge beskyttelse og gå til lægen for at blive undersøgt for diverse kønssygdomme. Det medvirker ydermere, at man ikke behøver skrive rundt til de personer, som man har haft samleje med for at informere om, at man selv er blevet smittet med eksempelvis klamydia.

Det kan være uhyre pinligt at skulle sende en runde-sms afsted til sine tidligere partnere, men det er en nødvendighed, hvis man ikke er vanlig bruger af kondomer.

Dette kan hurtigt lyde som en løftet pegefinger rettet mod de mandlige borgere, men vi forsøger at henvende os i lige så høj grad til kvinderne, da de har mindst lige så stor andel i selve akten. De kan dermed ikke fralægge sig hele ansvaret. Mange kvinder vælger derfor også at have kondomer liggende i natskuffen eller et andet sted i hjemmet, hvis uheldet skulle være ude. Netop dette er vi også stor fortaler for fortsætter.

Hos Kondomland finder du et bredt udvalg af alverdens forskellige kondomer, som kan være med til at beskytte dig og din partner. Du kan derudover finde en masse andre produkter såsom glidecreme og lignende.