DEL

Indholdet du nu skal til at lære er betalt for at virksomheden, der linkes til. Linket er derfor også af betalt karakter.

Der er flere valgmuligheder for dig, der skal ud og kigge på nyt hus – eller et nyt hjem i al sin enkelhed. Afhængig af hvor du og din eventuelle partner er i jeres fælles liv, kan I overveje forskellige ting. Er I begge gået på pension og har børn, der er flyttet hjemmefra, så er der ikke længere brug for 3 etager og et hus på 250 kvadratmeter. I stedet vælger mange at nedskalere og flytte i en lejlighed eller et mindre rækkehus. Det er langt nemmere at overskue, og i flere tilfælde er der ikke nogen have, der skal passes. Er I omvendt på vej til at stifte en ny familie, så skal I bruge mere plads, end der er i en traditionel lejlighed.

Med et typehus får du eksempelvis et skræddersyet og arkitekttegnet hjem, der passer perfekt til dig og dine behov. I kan selv vælge til og fra i diverse løsninger, så alt er tilpasset familiens ønsker. Økonomi er en fundamental faktor, når man skal flytte. Hvad enten man ønsker en muremestervilla, rækkehus eller et typehus. Der er ingen tvivl om, at man får, hvad man betaler for. Hvis du har råd til at betale 3 millioner for et hjem, så kan du få meget for pengene, hvis du leder på Fyn eller i Jylland.
Et typehus kan fremstå som en dyr løsning her og nu, men på den lange bane er kan det være en rigtig god investering.

Er du eksempelvis nervøs for at skulle bruge en masse penge på at varme et ældre hus op, så bør du overveje at bygge nyt. Energimærket er langt bedre på nye huse, hvilket tydeligt kan ses på dine kommende regninger.

Tænder tanken om et nybygget typehus dig, så kan du læse lidt mere om det at bygge nyt hos Bernt Nielsen her.