DEL

Indholdet du nu skal til at lære er betalt for at virksomheden, der linkes til. Linket er derfor også af betalt karakter.

Mon du, ligesom så mange andre, husker Corona tiderne, hvor hjemmearbejde og zoom-opkald blev en hverdagsting? Hjemmekontoret kom for alvor til sin ret, og man forstod vigtighed af at have et optimalt hjemmekontor, som for en stund fungerede, som arbejdspladsen. Her var der plads til ro og fordybelse. Men hvad skal det ideelle hjemmekontor i virkeligheden indeholde? 

Plads til gode ideer 

Hjemmekontoret skal have plads til ideer, fordybelse og en masse brainstorming. Her er whiteboard tavler et rigtig godt værktøj til fri udfoldelse. Whiteboard tavler kan fås i mange forskellige størrelser, priser og endda med dertilhørende stativ, så du er fri for at skulle bruge tid på at hænge det op. På whiteboard tavlerne har du mulighed for at skabe dig et overblik over arbejdsopgaver, og du kan endda også hænge billeder eller andet op. Smart ikke? 

Lys kan ikke undværes 

Man må ikke glemme, at ordentlig belysning er essentielt for det ideelle hjemmekontor. Du bruger mange timer i netop dette rum, og derfor er det vigtigt at have den rette belysning, så du ikke anstrenger dine øjne. Husk eksempelvis at investere i en ordentlig bordlampe og en loftslampe, som giver dig den rette belysning. Der er mange forskellige slags lamper med flere funktioner, så det vigtigste er, at du orienterer dig om hvilket krav, du har til din lampe. 

Stolen er vigtig!
Det er ingen hemmelighed, at du bruger mange af dine timer på at sidde på kontorstolen og stirre ind i skærmen. Det er derfor ingen overraskelse, at en ordentlig kontorstol er ekstremt vigtigt i forhold til at indrette det ideelle hjemmekontor. Pas på din krop og investerer i en kontorstol, som kan passes til din ryg, og dermed din arbejdsstilling. Der kan findes flere guides på nettet, som viser hvordan du indstiller din kontorstol, så den passer til dig.