DEL

Indholdet du nu skal til at lære er betalt for at virksomheden, der linkes til. Linket er derfor også af betalt karakter.

Hvis du har din egen lille virksomhed, eller hvis du overvejer at starte en, skal den selvfølgelig have en hjemmeside. Mange vælger i den forbindelse at bruge WordPress til at lave siden, da det er en nem og elegant løsning, der er tilstrækkelig i langt de fleste aspekter. Her kan du læse lidt om, hvordan du får flere besøgende på din hjemmeside gennem WordPress SEO.

Søgemaskineoptimering

SEO står for search engine optimization, altså søgemaskineoptimering. Det vil sige: måder du sørger for, at din hjemmeside dukker op i de forskellige søgemaskiners resultater. Det vil sige, når folk søger på noget, der er i nærheden af det emne, som din virksomhed og dermed din hjemmeside beskæftiger sig med, skulle din hjemmeside gerne komme højere op i resultaterne, end den ellers ville.

Dette opnås på forskellige måder. Det drejer sig primært om tekst, da søgemaskinerne fungerer således, at de scanner alle hjemmesider på internettet efter tekst. Det siger sig selv, at hjemmesider, der indeholder det ord, folk søger på, kommer op i resultaterne. Søger man på ’opskrift på friske forårsruller’ og din hjemmeside indeholder en artikel med overskriften ’opskrift på friske forårsruller’ eller ’friske forårsruller’, dukker den op helt af sig selv.

Det er dog ikke sikkert, at din hypotetiske side i dette tilfælde er den mest relevante for friske forårsruller. Måske er der en etableret og anerkendt kogebogsside, der også har en opskrift på friske forårsruller. Da vil denne komme op foran din side. Der er dog også mange tricks man kan bruge inden for WordPress SEO, som kan hjælpe på dette.

Her drejer det sig om at sørge for at spække hjemmesiden med ord, som virker relevante i forhold til det givne emne. Det kan så være ’vietnamesisk køkken’, ’lækker vegetarmad’ og alt muligt andet. Søgemaskinerne fungerer på komplekse måder, som det kan være en stor fordel at sætte sig ind i og lære at udnytte.