DEL

Indholdet du nu skal til at lære er betalt for at virksomheden, der linkes til. Linket er derfor også af betalt karakter.

Det er sommer og det er Sankt Hans Aften i aften, og der er af gode årsager ikke offentlige bålafbrændinger nogen steder i år. Sidste år blev rigtig mange aflyst, pga. tørke, men i år aflyses alle de mange offentlige afbrændinger pga. det verdensomspændte COVID-19 epidemi. For nogle er det derfor 2. år i træk der ikke kan hygges om et bål, på denne danske sommeraften – med venner og familie.

Man kan da så spørge sig selv, hvorfor har jeg endnu ikke lavet den bålplads, som jeg har tænkt på så mange gange – nu hvor du formentlig for anden år i træk, selv burde gøre noget ud af eventet.

Hvis du mangler nogle argumenter for, hvorfor man burde købe sig et bålsted til sin have, så får du her 3 ting, som du kan bruge et bålsted til.

Sankt Hans Aften

Vi har allerede været inde på emnet, men Sankt Hans aften er en aften som for mange er vigtig rent traditionsmæssigt, og derfor er det rigtig ærgerligt, at det nu er blevet aflyst flere steder, to år i træk. Kom derfor næste år i forkøbet, og være parat med et bålsted i 2021. Måske det kunne blive en hel tradition i dit nabolag, eller i familien.

Tilbered mad, lige fra snacks til aftensmad

Til de fleste bålsteder, kan der også købes bålfade – hvorpå du kan tilberede diverse aftensmåltider. Du har derfor muligheder for at gå på opdagelse i madlavningens verden, og eksperimentere med forskellige retter – over bål.

Du kan naturligvis også lave de klassiske snacks, som snobrød eller skumfidusser m.m., som kan tilberede over det glødende bål.

Ren og skær hygge

En tredje ting som et bål sted kan bruges til, er selvfølgelig ren og skær hygge, med venner og familie. Der er ikke noget der er mere hyggeligt, end at sidde om et bål, med et glas rødvin, og med sine bedste bekendtskaber omkring sig.

Vi håber at det var nok argumentation til at du får købt jer et bålsted ud til haven, hvis ikke i år, så næste år. Du kan finde et stor udvalg af bålpladser lige her.