DEL

Indholdet du nu skal til at lære er betalt for at virksomheden, der linkes til. Linket er derfor også af betalt karakter.

Når du er ude og rejse er det en god idé at lave en todo liste for at være sikker på at du husker det hele. Mange forretningsmænd rejser flere gange om måneden og der sidder det på rygraden. Men for os almindelige mennesker, kan der være mange ting at huske. I dette indlæg giver vi et par gode råd om hvordan du huske tingene i din bagage, og hvordan din bagage kommer sikkert frem.

Om du skal sydpå til sol og varme eller storbyferie, skal der være styr på bagagen. Der er naturligvis forskelligt hvilke ting du skal pakke, men en ting som er vigtigt er at skabe et overblik over de forskellige ting du skal have med. Lav en huskeliste og skab overblik over tingene. En ting som er vigtigt at forsyne sin bagage med er adresselabels. Mange tror at det er noget der hører fortiden tiden til, men i mange situationer er det faktisk utrolig vigtigt. Hvis din bagage forsvinder på vej til ferien, har den pågældende luft ingen information på hvor de kan sende kufferten hen og du kan altså først få dine ting når du kommer hjem til din adresse. Hvis du ikke har en udvidet rejseforsikring, har du altså ingen ting til ferien. Du kan få professionelle firmaer til at håndtere bagagen.

Airluggage.dk hjælper med bagagen

Firmaet airluggage hjælper med at transportere din bagage fra din hotel i københavn, og overfører det til deres sikker-opbevaring i Københavns lufthavn. Virksomheden er en certificeret virksomhed, som til dagligt samarbejder med Københavns lufthavn. Bagagen spores med GPS og al sikkerhed er i tip top. Overvej denne mulighed, hvis du rejser fra København i fremtiden. Læs mere på deres hjemmeside airluggage.dk – sikker transport af din bagage.