DEL

Indholdet du nu skal til at lære er betalt for at virksomheden, der linkes til. Linket er derfor også af betalt karakter.

Det forskelligt fra person til person, når det kommer til, hvornår de ønsker at tage sit bilkørekort. Mange unge som bor på landet eller i provinsen vælger at tage sit kørekort lige så snart, det er muligt. Derimod er der mange unge som bor i de større byer i Danmark som venter med at tage deres bilkørekort. Denne forskel kan skyldes, at de unge i byerne ikke føler, at de skal så langt for at nå rundt til skole og interesser, imens det modsatte gælder for unge fra landet. Men det kan dog være en god idé at tage kørekortet så hurtig som muligt.

Jo yngre jo nemmere

Når man som ung og går i skole eller studerer er det som oftest nemmest tage kørekort til bil. Når man bliver 17 – 18 år, hvor det er muligt at tage sit kørekort, går de fleste unge mennesker i en eller anden form for skole. Og når man går i skole, har man trods alt mere tid til rådighed, som man kan bruge til at tage kørekort. Når man bliver ældre og begynder at studere eller arbejde, får man mindre tid og overskud til at tage bilkørekort. Dertil vil der også være en risiko, for at det er sværere at lære, hvis man har mindre tid og føler sig stresset.

Fordel når man søger arbejde

Selvom der er fine muligheder for offentlig transport i Danmark, vil det trods alt være besværligt at skulle tage bussen på arbejde eller på uddannelse. Hvis man ikke vil flytte til byen hvor ens arbejde eller uddannelsesinstitution ligger, bliver man nød til at pendle. Og med en bil kan man nemt skære en time eller to af den tid, det tager at pendle. Når man søger arbejde, vil der også være flere arbejdspladser som kræver, at man har et bilkørekort. Så selvom man som 17 – 20-årig ikke mener, at der er en grund til at tage bilkørekort, er det bestemt en fordel at gør det så tidligt som muligt.