DEL

Indholdet du nu skal til at lære er betalt for at virksomheden, der linkes til. Linket er derfor også af betalt karakter.

Låse bliver også gamle

Det er ikke noget man nødvendigvis tænker så meget over, men ens lås kan faktisk blive for gamle. Låse er skabt til at holde noget ude, da man måske har noget vigtigt gemt inde i et rum eller man ikke vil have udbydende gæster ind i sin bolig. Men hvis låsen er for gammel, kan indbrudstyve let bryde ind i boligen og tage for sig af alle ens goder. Og når man har en lås man låser, når man tager hjemme fra, så er det ikke lige frem spor efter indbrud, man vil møde, når man kommer hjem igen. Man låser sin dør for at ingen andre kan komme ind, de er ikke velkommende. Låsen skal være en forhindring til at kunne træde ind i boligen.

Få en låsesmed til at gennemgå dine låse

Det bedste du kan gøre for at være sikker på at du har sikre låse i boligen, er at tage kontakt til en låsesmed. Få en låsesmed til at komme ud til din bolig f.eks. i Valby, så han kan tjekke dine låse. Låsesmeden kender mange af de forskellige modeller og hvilken årgang de er fra. Han kan også se om dine låse, er ved at være slidt eller har brug for et eftersyn. Låsemeden kan også give dig gode råd til hvordan du kan sikre din bolig yderligere, så indbrudstyve har svære ved at komme ind. Dette kan være guld hver, da tyve er lige glade med om de tager din afdødes oldemors guldsmykker, som betyder meget for dig. Det vil bare have noget de kan sælge videre og tænker ikke på om det er noget, som har en personlig værdi for dig.

Holdtyven ude

Med sikre låse i boligen kan du holde tyven ude og undgå at få stjålet nogle af dine værdigenstande. Låsesmeden hjælper dig med at sikre boligen, så den er så sikker som overhovedet mulig. Så kan du trykt forlade den og ikke være bange for om der kommer indbrud, når du ikke er hjemme.