DEL

Indholdet du nu skal til at lære er betalt for at virksomheden, der linkes til. Linket er derfor også af betalt karakter.

I en almindelig dansk familie med 2 børn og 2 voksne kan udgifterne til mobilabonnementer hurtigt løbe op. Vi giver dig en guide til hvordan du kan holde overblik over udgifterne, og hvordan du kan holde udgifterne nede.

Mange teleselskaber tilbyder forskellige mobilpakker, som henvender sig til familier. Vi har taget et kig på to af de store selskaber, Telenor og TDC, nu Yousee, abonnementer. Vi tager udgangspunkt at en familie består af i alt 4 personer, som både benytter data, tale og sms. Telenor markedsføre sig med “Markedets skrappeste til til familierne”, men lad os tage et kig på hvad de præcis tilbyder.

Telenor vs. TDC (Yousee)

Deres mobil pakke som hedder Fri+ Familie, indeholder 20 GB data, fri tale for fri sms. Det koster 199 kr. pr. mdr. for det første abonnement. Næste abonnement indeholder det sammen, men giver kun 149 kr. for samme abonnement, og tredje og fjerde giver kun 99 kr., dvs. at en familie på fire personer kommer til at give 546 kr. pr. mdr. for telefoni. Derudover får hvert familiemedlem gratis office 365, 100 gb lagerplads i microsoft Onedrive, og 10 GB data som kan bruge i over 36 forskellige lande i Europa.

Hvis vi tager et kig på Yousees løsning til familien ser det sådan ud:

Deres mobilabonnement med fri tale, fri sms og 8 GB data koster 140 kroner som måneder, og indeholder som Telenor også tillægstjenester. Her tilbyder Yousee fri musik på Yousee Play og fri adgang til Film og seriepakken. Dataen til musik, film og serier går ikke fra de 8 GB når du benytter 3G nettet.

Når du skal vælge mellem disse 2 abonnementer skal du gøre med med dig selv og familien hvad ønsker af tillægstjenester. Er det musik og film skal du vælge Yousee, hvis det er office 365, udlands telefoni, og lagerplads i skyen er det telenor. Det handler meget om familiens individuelle behov.

Oversigt mobilabonnement til familien findes på teleprisguide.dk


Warning: A non-numeric value encountered in /var/www/todoit.dk/public_html/wp-content/themes/Newsmag/includes/wp_booster/td_block.php on line 353