DEL

Indholdet du nu skal til at lære er betalt for at virksomheden, der linkes til. Linket er derfor også af betalt karakter.

Når du er en ejer af en ejendom, så er der en masser opgaver, som der skal tages af. Det kan være meget trættende og noget, som man egentlig ikke har lyst til at stå med selv. Det er opgaver såsom VVS, Trappevask, og at holde baghaven fri for ukrudt. Der er dog mulighed for at få lavet al den ejendomsservice, så man ikke skal bekymre sig om det – se eksempelvis her. Men hvad er det præcist, at sådan nogle firmaer kan hjælpe dig med, og hvorfor skal du vælge at samarbejde med dem?

Trappevask

En meget undervurderet service indenfor ejendomskomplekser er trappevask. Trapper er jo selvfølgelig den største nødvendighed, for at lejligheder kan fungerer. Det er også det første, som potentielle nye lejere ser, når de kommer ind i ejendommen. Førstehåndsindtrykket er altid super vigtigt. Hvis førstehåndsindtrykket er godt, så er de potentielle lejere mere oplagte til at ville leje lejligheden.

Viceværtservice

Når det kommer til dagligdagen, så er der mange ting, der skal ordnes, hvilket er en opgave for en vicevært, som normalvis er tilknyttet opgangen. Opgaverne som en vicevært står for er selvfølgelig mindre reparationer rundt omkring i lejligheden, affaldssortering, storskrald, smøring af låse, dørpumpning, udluftning af radiatorer og rekvirering af håndværkere. Dette er kun få af deres opgaver, og disse services vil selvfølgelig stå til rådighed 365 dage om året.

Man kan også indkludere en gårdmand, som så vil have til opgave at hold baggården i stand. Disse opgaver indkluderer græsslåning, kantklipning, beskæring af træer og buske og meget andet. Det er netop derfor, at disse opgaver vil gøre dit liv som ejendomsejer meget lettere, for nu skal du ikke tænke på, hvordan man skal få alt det praktiske klaret.