DEL

Indholdet du nu skal til at lære er betalt for at virksomheden, der linkes til. Linket er derfor også af betalt karakter.

Hvis du har et sommerhus, som du bruger til udlejning, vil du naturligvis gerne have at der er populært og udlejet så meget af tiden som muligt. Jo mere populært det er, og jo mere det er udlejet, jo mere kan du tillade dig at tage i lejepris. Hvis man har et hus, der aldrig er udlejet, tyder det på at sommerhuset ikke er attraktivt eller at prisen er for høj.

Tænk på det som et hussalg

At skulle udleje sit sommerhus kan man på mange punkter sammenligne med at skulle sælge et hus. Der er dog naturligvis visse forskelle. Der er selvfølgelig ikke de samme overvejelser omkring at skulle leje et sommerhus, som der er om at skulle købe et hus. Samtidig er der dog også den forskel, at det er meget meget sjældent, at man tager ud og kigger på et sommerhus, inden man lejer det. Det vil også sige, at der er mange der bruger meget tid på at kigge på billeder, inden de lejer, for at være sikre på, at det er lige det de gerne vil have.

Det kan med andre ord derfor også godt betale sig, at man gør noget ekstra ud af, at huset tager sig godt ud, ikke mindst på billeder. Det kan være alt fra at huset måske er nymalet, og ser godt ud. Det kan også være, at man sørger for at tage billederne af huset i solskinsvejr. Når men lejer et sommerhus, så gør man det ofte med tankerne rettet mod sommer og sol, go det er derfor også det man helst vil se på billeder.

Tit de små ting der gør forskellen

Sørg for at der er ryddet godt op, og det ser pænt og ryddeligt ud. Så fremstår det også større, end hvis der ligger en masse fremme. Fremhæv de små ting der måtte være ekstra i sommerhuset, som ikke er givet. Eksempelvis hvis der er air condition eller lignende.

Hvis der er en lækker terrasse, der indbyder til rosé vin, så overvej at invester i et lille vinkøleskab. Det behøver ikke koste mere end 5-700 kroner, men er noget som mange helt automatisk vil se som en lille luksus.