DEL

Indholdet du nu skal til at lære er betalt for at virksomheden, der linkes til. Linket er derfor også af betalt karakter.

Skal du til at blive forældre til en ny hund? De første måneder som hundeejer er lige så skønne, som de er hårde. Små hvalpe er nuttede, men de kræver også en del.

Derfor gør du dig selv en kæmpe tjeneste ved at forberede hjemmet grundigt til din lille nye hvalp. I denne artikel hjælpe vi dig på vej med en tjekliste af alle de ting, som du skal bruge til din lille nye hvalp. Du kan købe alle disse ting på Canem, så er din hundeshopping nemt og hurtig overstået.

Madskål og vandskål

Din lille hvalp skal naturligvis have noget at spise og drikke ud af. Små hvalpe har en tendens til at hugge maden i sig, derfor er det en god ide at købe en hvalpeskål med slow feeder funktion, indtil hunden lærer at spise roligere.

Hundekurv

Det kan godt være overvældende for en lille hvalp, at skulle sove for sig selv. Men det er vigtig at du træner hunden til det fra den er helt lille. Derfor er en hundekurv et must. Køb en lille blød kurv med forhøjninger i siden, så kan hvalpen rigtig putte sig.

Hundemad og snacks

Din hund skal have mad to gange om dagen, og så skal den også forkæles med godbidder fra tid til anden. Hvalpe spiser ikke det samme som en voksen hund, da deres maver er mere sarte og deres små hvalpetænder er skrøbelige. Derfor skal du købe hvalpefoder, som er nemmere for hunden at fordøje i de første måneder.

Hundesnor og halsbånd

Når hvalpen er helt lille, så kan den ikke gå lange ture uden at blive overbelastet. Derfor skal I kun træne til at gå nogle korte ture i kvarteret. Din hvalp skal altid have halsbånd og hundetegn på også, når den bare er derhjemme, hvis nu den skulle finde på at løbe ud.

Hundelegetøj

Små hvalpetænder klør og irriterer rigtig meget. Derfor er hvalpe glade for at gnaske og tygge i alt den kan finde. Hvis du gerne vil undgå, at det går ud over dine nye sko, så skal hvalpen have rigeligt med legetøj. Det er en god ide at anskaffe sig noget blødt bidelegetøj og bamser, som ikke er for hårde ved tænderne.

Hvalpe kan også godt lide tyggeben, hvilket også hjælper med at styrke dens voksende tænder. Husk at kig efter mad og tyggeben, som er særligt egnet til små hunde.