DEL

Indholdet du nu skal til at lære er betalt for at virksomheden, der linkes til. Linket er derfor også af betalt karakter.

Isolationen i Danmark har nu varet i snart 6 uger, og siden dengang har det ikke været muligt for tusinder af personer, enten at holde fødselsdage, barnedåb osv. Også konfirmanderne i år er ramt, og har måtte udskyde denne store fest.

Hvis der er noget som vi alle trænger til lige nu, er det at kunne mødes med mennesker, og holde en ordentlig fest – og bare give den max gas. Selv vi ikke kan holde den lige nu, hvorfor så ikke bare gøre klar til den allerede nu, eller bare tænk/overvej, hvad der skal ske til festen – så du er klar så snart vi må samles igen.

Herunder kommer et par forslag til, hvordan du kan få arrangeret den perfekte fest, ved en endt Corona isolation.

Tag godt afsked med virussen

Nu hvor virussen i fremtiden, kommer til at være fortid, så er det også vigtigt at vi får givet en ordentlig afsked – nu hvor den har voldt os så meget besvær i hverdagen.

For at sige ordentligt farvel til isolation og Corona, så bør du naturligvis have lidt selvironi, og sæt de helt rigtige øl på bordet – nemlig flaskeøllen Corona. Hvilket øl er mere oplagt at drikke i løbet af aftenen, end netop denne.

Dæk et flot bord

Når vi endelig skal mødes igen, bør der naturligvis ikke blive smidt et par pizzaer på et bord. Du er nødt til at lave den helt store festmenu, og et flot veldækket bord – som i sammen kan sidde og hygge omkring. Begynd derfor allerede nu, med at finde det rette bordpynt til festen – og få det bestilt hjem.

Sådan en fest som denne skal kunne huskes i fremtiden. Så sørg for at tænke på en hver detalje, som skal være en del af din kommende Corona fest.