DEL

Indholdet du nu skal til at lære er betalt for at virksomheden, der linkes til. Linket er derfor også af betalt karakter.

Vinteren er efterhånden over os. Selvom det endnu ikke er med de helt lave minusgrader, er det stadig koldt udenfor og i blæsen får vi nemt en chillfaktor på under nul.  Det er derfor på tide at forberede sig på det kolde vintervejr, hvis man ikke allerede har gjort det.

Mon ikke, du allerede har styr på vinterjakken og vinterstøvlerne til dine børn og dig selv, for det er vigtigt for at undgå snue og sygdom. Men hvis du har en hund, har du så husket at tænke på at den måske også skal holdes varm? Der er rigtig mange hunde, der ingen problemer har i den danske trods alt ret milde vinter. De fleste hunde har en pels, der sagtens kan holde kulden for døren, men det er altså ikke alle racer, det gær sig gældende for. Ofte de mindre hunde med meget kort pels, kan have problemer med at holde de små kroppe varme. Det er altså langt fra bare fordi, at der er sjovt at klæde sin hund ud, at man ser man hunde i hundefrakker.

Hvad kan du gøre?

En hundefrakke som denne kan være en rigtig god ide, hvis hunden har brug for lidt ekstra varme, når i er ude og gå tur. Hvis det skulle gå hen og blive rigtig koldt, kan det også være en god ide, at skære ned på længden af turen, så i ikke er ude i så lang tid.

En anden og mindst lige så væsentlig ting man skal huske på, er at hundens poter er meget udsat, da den selvsagt går på dem. Især hvis der begynder at være sen og sjap pg salt, kan det være et problem. Hundenes poter kan nemlig blive skadet af salten, så det er vigtigt at få tørret poterne godt af, så snart den kommer ind.