DEL

Indholdet du nu skal til at lære er betalt for at virksomheden, der linkes til. Linket er derfor også af betalt karakter.

Rotterne hører desværre til en af de mest almindelige skadedyr i Danmark – og de kan uden tvivl klassificeres som én af de største bakteriebomber.

Rotterne udgør en kæmpe sundhedsrisiko, og der skal faktisk ikke mere til at gøre dig syg end at komme i kontakt med materialer, fødevarer eller andet, som rotten har haft fingrene i – og der er stor sandsynlighed for at blive syg, fordi rotterne anslås at bære på op til 55 forskellige sygdomme, heriblandt salmonella.

Rotter har også et sæt skarpe tænder, som de elsker at bruge til at tygge i bl.a. ledninger, inventar, isolering og meget andet. Det kan give store skader på både indbo og selve huset. Det er derfor utroligt vigtigt at komme rotterne til livs hurtigst muligt for at undgå smittefare og skader i boligen.

Men hvordan kommer man egentlig rotterne til livs? Læs med her og bliv klogere på, hvordan du kommer af med rotterne i din bolig.

De klassiske husmorråd imod rotter virker ikke

Der findes mange husmorråd i forbindelse med bekæmpelse af rotter. Det klassiske råd er at bekæmpe rotter ved hjælp af gift. Ideen er at man lægger gift ud, som rotten spiser og så dør efterfølgende. Man kan ikke sige at det ikke er en effektiv måde at bekæmpe rotterne på, men det er langt fra den mest hensigtsmæssige, da det betyder at rotten dør i én af sine mange gemmesteder – og du risikerer så en ubehagelig luft af døde dyr i hele boligen. Det er derfor langt fra en god idé at benytte gift til bekæmpelse af rotter – men hvad gør man så?

Gnaversirenen er løsningen

Der findes en moderne løsning til bekæmpelse af rotter, hvor du undgår den ubehagelige lugt, som forekommer ved brug af gift. Løsningen hedder Gnaversirenen. Gnaversirenen skræmmer rotterne væk med ultralyd. Det er en effektiv metode, da den udsender en lyd, som stresser rotterne og skræmmer dem væk, og samtidig sørger for, at de ikke kommer tilbage. Gnaversirenen kan ikke høres af mennesker, og den kræver blot en almindelig stikkontakt. Rotterne forsvinder, og du slipper for bøvlet med at finde døde dyr rundt omkring i boligen og omkostningerne ved en skadedyrsbekæmper.