DEL

Indholdet du nu skal til at lære er betalt for at virksomheden, der linkes til. Linket er derfor også af betalt karakter.

Hvis du er i den heldige situation, at du har et rum i dit hus eller lejlighed, du ikke ved hvad du skal bruge til det, kunne et rigtig godt forslag være, at lave det til et filmrum, hvis du ellers er film eller serie fan naturligvis.

Der er ofte mange der lader sig bremse, fordi de enten tror at det er meget besværligt og ikke mindst meget dyrt. Der er dog ikke nogen at delene, der nødvendigvis behøver at være tilfældet. Man kan komme meget langt med en blød sofa eller et par bløde stole, eventuelt brugte eller IKEA tilbud.

Skærm eller projektor?

Fladskærme er faldet gevaldigt i pris, og 50-60 tommer er ikke længere noget der på nogen måde, er forbeholdt firstmovers og velhavere. For omkring 5000 kroner kan man sagtens finde en ganske hæderlig skærm, og da man nok mest vil bruge dem til blu-ray eller stream er kvaliteten på en sådan ganske glimrende.

Man kommer bare heller ikke uden om, at film er sjovere på et endnu større format og at et lærred føles langt mere biografagtigt end en skærm gør det. Ligesom fladskærme er projektorer også faldet meget i pris over de sidste år, og kan i en fornuftig kvalitet også findes til omkring 5000 kroner, hvilket giver tæt på 100 tommer.

Brug et mørklægningsgardin som lærred

Du skal naturligvis også have et lærred at vise tingene på. Hvis du køber et decideret lærred er det ikke usandsynligt, at du skal betale mere end 4000 kroner for det. Heldigvis findes der også alternativer her. Du kan bruge et mørklægningsgardin, da dette er så tykt, at det er perfekt som lærred.

Hvis du eksempelvis køber det hos Uniggardin.dk kan du selv bestemme hvor stort det skal være, og eksempelvis koster et mørklægningsgardin på 2 x 2 meter omkring 500 kroner, hvilket er langt under, hvad du skulle give for et filmlærred.

Hvis du synes der er overskud til det, kan du på sigt vælge et med fjernbetjenning, så du kan køre lærredet/gardinet op og ned met et par enkelte tryk.