DEL

Indholdet du nu skal til at lære er betalt for at virksomheden, der linkes til. Linket er derfor også af betalt karakter.

En konference er et inspirerende arrangement, hvor deltagerne kan udveksle viden og erfaring gennem spændende foredrag, sjov underholdning eller professionelle diskussioner. Formålet med en konference kan være meget forskelligt, men ofte er det at skabe en debat om et emne, sælge noget bestemt eller at videreformidle ny viden til kolleger. En af de vigtigste elementer for at din konference bliver en succes er, at konferencen bliver afholdt i spændende og inspirerende omgivelser, hvor deltagerne føler sig godt tilpas. Derudover kan det være ideelt for deltagerne, at konferencen afholdes et sted som er lettilgængeligt med diverse transportmidler.

Hotel Kirstine i hjertet af Næstved

Hvis du mangler et godt sted at afholde din konference på Sjælland,er Hotel Kirstine et oplagt valg. Hotellet ligger centralt i Næstved og er et 4-stjernet, privatejet hotel fra 1745. Det bevaringsværdige Hotel Kirstine er et oplagt sted at holde din konference, da de både tilbyder lokaler til konferencen, overnatning til gæsterne og som har en restaurant som kan tilbyde alle døgnets måltider.

Konference på Hotel Kirstine

Hotel Kirstine er et godt sted at afholde din konference, hvis du vil være sikker på, at der er styr på tingene og at konferencen bliver afholdt i inspirerende og historiske omgivelser. Hotellet tilbyder konferencelokaler til mange forskellige størrelser selskaber, så uanset om du skal holde et lille kursus eller en større konference for op til 150 deltagere, kan Hotel Kirstine tilbyde dig de perfekte lokaler. Hotel Kirstine har stor erfaring inden for afholdelse af både konferencer og andre firmaarrangementer, og derfor kan de let hjælpe dig med både planlægningen og afviklingen af din konference, hvis du har brug for dette. Desuden kan Hotel Kirstine tilbyde dig de helt rigtige faciliteter som er nødvendige for, at din konference bliver en succes. De tilbyder blandt andet:

  • Lærred, flipover og projektor
  • Blokke, kuglepenne og isvand
  • Private parkeringspladser med plads til alle deltagere
  • Fri internetadgang på alle værelser

 Hvorfor vælge Hotel Kirstine?

Hotel Kirstine er et oplagt sted at afholde din konference, da hotellet kan tilbyde dig alle de faciliteter som er nødvendige for, at din konference bliver en succesfuld oplevelse for alle deltagere og for dig som arrangør. Personalet hjælper dig med glæde med at få styr på detaljerne og planlægningen af din konference. Hvis det bliver nødvendigt for dine gæster at overnatte på konferencestedet, kan Hotel Kirstine tilbyde flotte værelser. Hotellets attraktive beliggenhed i hjertet af Næstved gør det muligt for konferencens deltagere at nyde Næstveds charme og kultur i pauserne. Hvis I ikke ønsker at forlade grunden, har Hotel Kirstine en charmerende have og desuden er hotellet en smuk og historisk bygning, som bestemt også er et kig værd. Hotellet tilbyder idylliske og historiske omgivelser, som er perfekte for enhver konference.