DEL

Indholdet du nu skal til at lære er betalt for at virksomheden, der linkes til. Linket er derfor også af betalt karakter.

Med en travl hverdag, fyldt med arbejde eller studie, er det rart engang imellem at kunne slappe helt af og zone ud. En optimal måde at gøre dette på er ved at nyde sin fritid med et kæledyr. Kæledyret giver dig altid en god undskyldning for at tage en pause; du kan gå en tur med hunden, kæle med kaninen eller justere udsmykningen i akvariet. Forskellige dyr har forskellige karakteristika; det giver dig mulighed for at finde det kæledyr, der fuldender din personlighed bedst. Med hjælp fra din nye bedsteven har du mulighed for at udforske nye fritidsinteresser. 

Føl dig tryg, når din hund leger i haven

Hunden er et af de kæledyr, der tilbyder en stor alsidighed i aktiviteter, den nyder at tage del i. Den elsker at lege med dig, kaste bold, kæle eller løbe en tur. Samtidig kan den sagtens passe sig selv ude i haven, mens du slapper af på sofaen. Fx i sommermånederne kan det være skønt, både for dig og for din hund, at have terrassedøren åben. Du får måske en lille bekymringsknude i maven: hvad, hvis det skulle ske, at havelågen stod på klem, eller hunden på anden vis forvildede sig ud af haven? Denne bekymring kan du dog snildt lægge fra dig, mens du nyder skyggen på sofaen.

Du skal blot sørge for, at dit søde kæledyr bærer et hundetegn om halsen. Udover at hundetegnet i Danmark er lovpligtigt, giver de dig, som ejer, en enorm sikkerhed. Hundetegnet vil, med din skrevne information, bringe din hund sikkert hjem igen. Find hundetegn her og bestem selv materiale, farve og form. Du kan finde mange forskellige hundetegn, både i prisklasser der passer dig, og med mulighed for at personificere hundetegnet med et billede eller et vedhæng.