DEL

Indholdet du nu skal til at lære er betalt for at virksomheden, der linkes til. Linket er derfor også af betalt karakter.

Når man står og skal sælge sin bolig vil man altid forsøge at hæve værdien af den, så meget som muligt så man kan få den solgt for så meget som muligt og på den måde stille sig så godt som overhovedet muligt. Når man står i salgssituationen, kan det dog være svært at finde på ting man vil gøre for boligen da man nok oftest synes det er sjovere at bruge ens penge på at forbedre ens kommende bolig i stedet. Men mange forbedringer er gode investeringer i ens gamle bolig også og kan i mange tilfælde godt betale sig og du kan dermed tjene mere i salget.

 

Installer nyt køkken

Det kan være en god idé at rive dit gamle køkken ned og installere et nyt køkken i hjemmet. Det får det til at fremstå langt bedre også selvom du bare vælger at installere et lavpriskøkken fra f.eks. IKEA så kan det være med til at øge værdien af din bolig således at investeringen sagtens kan betale sig at gøre for dig.

 

Installere et nyt badeværelse

Igen gælder det at hvis du holder udgifterne nede og dermed installere et helt nyt badeværelse fra et lavprismærke vil du være i stand til at øge værdien på boligen for mere end hvad du endte med at give for det nye badeværelse du lige har installeret.

 

Få lavet en tilstandsrapport

Det kan være en rigtig god idé at få lavet en objektiv tilstandsrapport af din bolig. Det viser en eventuel køber at du spiller med åbne kort og de kan tydeligt se hvad det er de får når de vælger at købe lige netop din bolig. Med en tilstandsrapport og en ejerskifteforsikring kan du også fraskrive dig det ansvar på 10 år der ellers ligger på dig i forbindelse med salg af bolig.