DEL

Indholdet du nu skal til at lære er betalt for at virksomheden, der linkes til. Linket er derfor også af betalt karakter.

De fleste mennesker er helt sikkert klar over, hvad der bliver talt om, når der i forbindelse med indretning bliver nævnt Ægget, Svanen og måske endda Myren. Vi er udmærket klar over, hvordan møblerne ser ud, og vi er også udmærket klar over, at priserne på dem ligger i en klasse, hvor de fleste ”almindelige” mennesker med en ”almindelig” indkomst ikke kan være med.

Gå ikke på kompromis med kvaliteten

Men faktisk behøver du ikke at gå og ærgre dig over, at du bliver nødt til at gå ned i kvalitet, bare fordi du nødvendigvis ikke har råd til at betale for, at dine møbler hedder noget, der lige så godt kunne befinde sig i en zoologisk have. Nej, faktisk kan det sagtens lade sig gøre at finde kvalitetsmøbler med et lækkert design, men hvor priserne passer bedre til den ordinære dansker. For selvom bankkontoen ikke nødvendigvis viser et millionbeløb, skal det da bestemt ikke være grunden til, at man ikke kan give sig selv bedre kvalitet i hverdagen.

Altid tid til selvforkælelse

Lækre møbler på både designdelen og komfortdelen er noget, alle skal have lov til at forkæle sig selv med. Disse møbler er en del af dit hjem, og det skal de helt sikkert være i lang tid, så derfor skal de helt sikkert kunne leve op til, at de både skal bruges, men at de samtidig er noget, man godt kan lide at kigge på over længere sigt. Derfor er det helt sikkert godt givet ud, hvis man i stedet for anden form for selvforkælelse vælger at forkæle sig selv med helt nye møbler, der ikke nødvendigvis er opkaldt efter et dyr, men hvor man alligevel ikke går på kompromis med kvaliteten. Møblerne er blevet lavet, for at de skulle bruges, så derfor skal de også kunne holde til det. Skab Jeres egen form for zoologisk have!