DEL

Indholdet du nu skal til at lære er betalt for at virksomheden, der linkes til. Linket er derfor også af betalt karakter.

Som du nok er klar over, så har corona krisen sat sine gevaldige økonomiske spor i samfundet. Selvom der er nogle enkelte brancher, der har kunne profitere på Covid-19 kommer man ikke uden om, at det har været dyrt for langt de fleste brancher. Ikke mindst restaurationsbranchen har været hårdt presset på grund af de mange restriktioner det har været. Mange har været lukket helt ned, mens andre har prøvet sig med take-away og lignende. Selvom der har været lønkompensationer og andre hjælpepakker, så er det i de færreste tilfælde at alle omkostninger er blevet dækket, og overskud har de måtte kigge meget langt efter.

Nu er der igen åbent til en vis grad, og det er igen muligt at tage ud og spise en god frokost i Odense, en daglig middag i København, en brunch i Aarhus eller hvad hjertet nu måtte gøre. Der kan kun lyde det absolut varmeste anbefaling til, at man så rent faktisk benytter sig af, at det er muligt igen. Det er nemlig kun sådan at man kan redde restaurationerne og ikke mindst den danske økonomi. Der skal gang i hjulene, og det bliver der kun ved at det bliver brugt penge.

Restauranterne og caféerne må have åbent igen, det betyder også, at det er slut med hjælpepakkerne. Derfor er de naturligvis også helt afhængige af, at vi så vælger at gøre brug af dettte. Hvis gæsterne ikke vender tilbage rimelig hurtigt, kan det komme til at se meget sort ud for branchen der i forvejen har været meget hårdt prøvet siden Danmark lukkede den 12. marts.

De fleste af os skal bruge vores sommerferie her i landet, på en ene eller anden måde. Hvis man vil gerne vil det bedste for vores lands fremtid, så bruger man penge i sin ferie, da det er sådan hele det økonomiske økosystem hænger sammen. Når man eksempelvis bruger penge på en restaurant, så er man med til at betale lønninger til de ansatte, lønninger hvis skat ryger i statskassen. Samtidig er med med til at gaven deres omsætning og sørge for at de også skal købe råvarer i fremtiden, råvarer hvor en landmand eller butik bliver betalt, hvor skatter og afgifter igen finder ved til statskassen osv osv.

Det er med andre ord vigtigt, at man bruger penge her i Danmark og ikke bare gemmer dem i banken eller shopper på udenlandske hjemmesider.