DEL

Indholdet du nu skal til at lære er betalt for at virksomheden, der linkes til. Linket er derfor også af betalt karakter.

Weekenden byder på et tiltrængt pusterum fra hverdagen, hvor der er mulighed for at skrue ned for stressniveauet og op for romantikken, der ofte forsømmes i løbet af ugen – så hvorfor ikke gøre weekenden til noget særligt? Her får du et par gode råd til, hvad du kan lave med din partner, når det er blevet weekend.

Forslag til romantiske weekendaktiviteter

Gå en tur: Gå en lang tur. Der er ikke noget, der er bedre, end en lang tur med den, du elsker. Gå en tur i skoven eller ved vandet, imens I snakker om alle de ting, I ikke får snakket om normalt.

Lav et måltid mad: Lav et lækkert måltid sammen. Se det som en udfordring og lav noget mad sammen, som I ikke har forsøgt jer med før. Det kan eksempelvis være en masse små, delikate retter, som I spiser ledsaget af en god flaske vin.

Gå sent i seng: Hvornår er I sidst gået i seng efter midnat? Der er intet, I skal nå, nu, hvor det er weekend. Hvorfor ikke glemme alt om klokken og nyd hinandens selskab, indtil de sene nattetimer? Så kan I passende blive liggende i sengen dagen efter.

Tag på et romantisk weekendophold: Der er masser af steder i Danmark, der er et besøg værd. Og man kan nå at opleve en hulens masse på en weekend. Så hvorfor ikke tage afsted på et lækkert, romantisk og velfortjent weekendophold? Det vil med garanti trække kegler – især hvis du blot informerer din partner om, at der skal ske noget i weekenden, men undlader at fortælle, hvad der skal ske.

Du kan finde mange forskellige muligheder, man kan tilbringe weekenden sammen. Det vigtigste i den sætning, er ‘sammen’. For det er jer, der gør jeres parforhold unikt – og i sidste ende handler det hele udelukkende om, at I skal give jer tid til at nyde hinandens selskab.