DEL

Indholdet du nu skal til at lære er betalt for at virksomheden, der linkes til. Linket er derfor også af betalt karakter.

Dårlig søvn er efterhånden blevet en folkesygdom, og det er derfor vigtigere end nogensinde før at prioritere sin nattesøvn ordentligt. Det er faktisk ikke så besværligt, som man skulle tro, at få en ordentlig søvn, og her får du et par gode råd til, hvordan du sikrer, at du kommer til at sove ordentligt om natten. Der er dog ingen garanti.

Det hjælper at rejse

Hvis du gerne vil gøre noget godt for din søvn, så prioritér at komme ud at rejse en gang hvert år. Det reducerer stress, og forskning viser samtidig, at det giver en bedre nattesøvn, når du jævnligt rejser til fremmede himmelstrøg.

Har du de rigtige gardiner?

De rigtige gardiner er vigtige for din søvnkvalitet. Hvis ikke du har de rigtige gardiner i din bolig, vil der skinne sol ind igennem ruderne, og så vil du vågne fra din søvn. Også selvom du har lukkede øjne.

Det kan betale sig at betale for mørklægningsgardiner (de fås også som plissegardiner), men det kræver lidt mere at komme op om morgenen, hvis der er helt mørkt, når du vågner.

Sørg for at få brugt din energi i løbet af dagen

Det er nødvendigt, at du bruger din energi i løbet af dagen, hvis du vil kunne sove om aftenen. Jo mere energi du bruger, des trættere vil du føle dig om aftenen. Det er derfor en god idé at sørge for, du får bevæget dig en smule, imens det er dag.

Husk at gå i seng på samme tidspunkt

Hvis du går i seng på det samme tidspunkt hver dag, vil kroppen automatisk signalere, at du skal til at sove, og så vil du blive træt, når klokken nærmer sig det tidspunkt, du går i seng på. Derfor anbefales det, at ud går i seng på det samme tidspunkt hver eneste dag.