DEL

Indholdet du nu skal til at lære er betalt for at virksomheden, der linkes til. Linket er derfor også af betalt karakter.

Der findes masser af måder, man kan stoppe med at ryge på, men ikke desto mindre er det nødvendigt, at du stopper, hvis du vil gøre dig forhåbninger om et langt og lykkeligt liv. Det taler statistikken i hvert fald for.

Kan du klare det på egen hånd?

Hvis du gerne vil slippe cigaretterne, er det en god idé, hvis du erkender, at det nok ikke kommer til at ske på egen hånd. Du bør derfor bruge rigeligt med hjælpemidler, og du skal ikke skamme dig over, at du får lyst til det. Det er der nemlig ikke nogen skam i.

Er du derimod gearet til at droppe cigaretterne uden brug af hjælpemidler, skal du selvfølgelig ikke bruge hjælpemidler. Men har du brug for det, så gør det. Uden at skam dig. Det kan især være en god hjælp at anvende en e-cigaret, fordi den simulerer følelsen af at ryge, også selvom du ikke gør det.

Det er dog vigtigt, at du ikke anvender den som en erstatning, men derimod blot bruger den til at trappe ned og ud af rygningen. Ikke desto mindre, er du dog bedre stillet, hvis du bruger en e-cigaret. Du kan læse meget mere om e-cigaretter ved at klikke på dette link.

Bevar motivationen, selvom du får lyst

Det handler om at bevare motivationen, omend det kan være særdeles svært. Det betyder, at det langt mere bliver en test af din egen viljestyrke, mere end det er en test af, om du kan holde dig fra cigaretter. Du skal derfor hellere se dit rygestop som om, at du skal bevise overfor dig selv, at du har rygrad og ikke bukker under, selvom lysten melder sig.

Er der noget, du er i tvivl om undervejs, kan du altid ringe til Stoplinjen, der vil besvare dine spørgsmål – også hvis tvivlen melder sig.


Warning: A non-numeric value encountered in /var/www/todoit.dk/public_html/wp-content/themes/Newsmag/includes/wp_booster/td_block.php on line 353

EFTERLAD ET SVAR