DEL

Indholdet du nu skal til at lære er betalt for at virksomheden, der linkes til. Linket er derfor også af betalt karakter.

Det er ikke altid lige let at finde et job, man gerne vil have. Nogle gange må man tage til takke med en stilling, der måske ikke lige var det, man havde håbet på, men som holder dig aktiv. Hvis du leder efter et job, der giver mere mening og passer bedre til dig, end det du har på nuværende tidspunkt, så læs med herunder.

Hold dig fagligt opdateret

Det er vigtigt, at du holder dig opdateret, hvis du vil gøre dig attraktiv på jobmarkedet. Derfor kan det i visse tilfælde være en god idé, hvis du beholder dit nuværende job, selvom du måske ikke kan lide det. Det er bedre end blot at sige op. Hvis det ikke matcher dine ambitioner, kan du altid forsøge dig med at lave noget mere relevant i din fritid, såfremt du har mulighed for det.

Tag også forskellige kurser, som kan gøre dig skarp på det, du gerne vil. Måske du gerne vil arbejde på en boreplatform? I så fald kan det være relevant at tage et af Falcks kurser i faldsikring. Uanset, hvilken stilling du er på udkig efter, vil det være et kursus, der matcher dette.

Fortæl dit netværk, at du søger

De fleste job går til folk, der kender folk. Det kræver altså, at du giver dig i kast med at fortælle om dem, det kunne være relevant, at du leder efter et nyt job. Jo flere der ved det, des større er chancen for, at han eller hun kender en, der kan skaffe dig drømmejobbet.

Gør samtidig aktivt brug af LinkedIn, der kan være en rigtig god indgangsvinkel, hvis du vil have et nyt job. Gør noget ud af din profil og sørg for, at du skriver lidt om, hvem du er, og hvad du kan. Samtidig er det en god idé at lave fagligt relevante opslag en gang imellem.