DEL

Indholdet du nu skal til at lære er betalt for at virksomheden, der linkes til. Linket er derfor også af betalt karakter.

Hvis du er virksomhedsejer eller partner, ved du højest sandsynligt godt, at en velfungerende virksomhed kræver, at du er udrustet med gode medarbejdere, der yder et godt stykke arbejde. Her kommer et par tips til hvad du kan gøre for at sikre dig, at dine medarbejdere føler sig godt tilpas.

Opdater personalepolitikkerne hvis nødvendigt

Alle virksomheder er interesseret i at skabe gode resultater, udvikle sig og udfordre konkurrenterne. For at en virksomhed kan klare sig godt, kræver det kort sagt at medarbejderne er tilfredse og føler, at deres arbejde giver mening. Medarbejderne er virksomhedens ansigt udadtil, og det er derfor vigtigt at stikke en finger i jorden og fornemme, hvordan det står til. Der er flere ting, der kan have indflydelse på, hvorvidt medarbejdere er glade for at møde ind på arbejdet. En af dem er de interne personalepolitikker, som udpensler reglerne for hvordan man skal behandle hinanden.

Gode kontorfaciliteter

Derudover er det vigtigt, at medarbejderne føler sig fysisk godt tilpas, når de er på arbejde. Dette kan sikres på mange måder. Først og fremmest er det vigtigt, at arbejdsrummet er indbydende, lyst og anvendeligt. Sørg for at medarbejderne har gode skriveborde og kontorstole til rådighed. Derudover er det vigtigt, at udluftningen er prioriteret, således at medarbejderne kan få frisk luft i løbet af dagen, hvilket hjernen har brug for, når der arbejdes intensivt. Du kan med fordel ligeledes indrette kontoret med grønne planter, som skaber en dejlig atmosfære.

Udvikling og kurser

Når du vil sikre dig, at dine medarbejdere er glade og tilfredse, og fortsat finder arbejdet interessant, er det vigtigt, at du giver dem mulighed for personlig udvikling. Dette kan du for eksempel gøre ved at tilbyde diverse kurser, som vil gavne virksomheden på længere sigt. Derfor viser du samtidig, at du er interesseret i at give den enkelte medarbejder mulighed for at udvikle sig. Der findes efterhånden mange former for kurser. Hvad der er relevant er afhængig af virksomheden, men som udgangspunkt kan et kursus i forskellige anvendelige værktøjer komme de fleste virksomheder til gode. Læs nærmere om DiSC Certificering her, hvis du er interesseret i medarbejder- og organisationsudvikling, optimering af samarbejde og gode løsninger på HR opgaver.