DEL

Indholdet du nu skal til at lære er betalt for at virksomheden, der linkes til. Linket er derfor også af betalt karakter.

Der er mange forældre, der kan have svært ved at beslutte sig for, hvad det er, deres barn skal præsenteres for, når man gerne vil føle, at barnet bliver underholdt og har det sjovt, samtidig med at det også gerne skal have noget læring ud af det. Det skyldes ikke et kedeligt forhold til fantasi og leg, men nærmere en styrkelse af at bruge sin kreativitet og dermed også den senere udvikling for eksempel, når det kommer til den tid, hvor det er skolen, der banker på døren. Er det noget, som du også har gjort dig nogle overvejsler omkring?

Når det både skal være sjovt og lærerigt

Så bør du tage et kig inden for online hos Børnenes Kartel. Her finder du nemlig et stort udvalg af alt det legetøj, som du måtte være på udkig efter. Og det er lige meget, om det er til de helt små, der gerne skal aktiveres med for eksempel lyd og lys, eller det nærmere er det lidt ældre barn, der også gerne skal udfordres mentalt på fantasi, viden og faglighed. Find for eksempel legetøj til 7 år gamle børn, der efterhånden er vokset fra det som betegnes som værende babylegetøj, men stadig ikke er blevet så gammelt, at det kan bevæge sig ud i det helt udfordrende legetøj som for eksempel større puslespil.

Lad dit barn tage ansvar allerede nu

Her er det for eksempel muligt at finde haveredskaber, der lader dit barn kopiere de trivialiteter du gennemfører i løbet af hverdagen for eksempel i forhold til at fjerne ukrudt. Det er med til at styrke ansvaret for de ting, som der foregår i hjemmet lige såvel, som motorikken også trænes med de mindre redskaber og de mange forskellige funktioner, som de har i forhold til at nå frem til et tilfredsstillende resultat.