DEL

Indholdet du nu skal til at lære er betalt for at virksomheden, der linkes til. Linket er derfor også af betalt karakter.

Har du en for lille bolig eller også har du bare alt for mange møbler og andre ting? Så er du kommet det rigtige sted. Her vil du få tips til hvordan du kan få mere ud af din bolig, samtidig med at få mere plads

Opbevaring

Et oplagt valg er at opbevare sine ting. Dette kan gøres på mange forskellige måder. Har man bare en masse småting liggende, så vil opbevaringsbokse være et ideelt valg. Her kan der være mange ting i. De fleste senge har plads under sengen og det ville være et godt sted at opbevare dem. På den måde fylder de heller ingen plads.

Hvis man derimod har mange større ting og møbler, så vil en garage eller et skur være oplagt. Men så tænker du måske opbevaring i skur – kan det betale sig? Det kan det i hvert fald. Du får ryddet ud i boligen uden at betale ekstra. Det bliver ikke bedre. Du har alligevel et skur eller en garage og hvis der er plads, så er det jo klart at vælge det sted. For at udnytte pladsen bedst muligt, kan det være en mulighed at investere i flyttekasser eller opbevaringskasser og derefter stable dem ovenpå hinanden, sådan at der er plads til flere ting.

Opbevaring til erhverv

Er du en del af et firma indenfor eksempelvis byggefirma, muremester eller entreprenør, så er dette gavnligt for dig. Hos FC Beton A/S laver de en samhandel med erhverv. Priserne er rigtig gode og laver selv besparelser, som selvfølgelig også gavner virksomheden. Med en samhandelsaftale kan man ganske let bestille betonvarer på hjemmesiden til en rigtig god pris. Man kan let og enkelt altid kontakte FC Beton på deres mail eller telefonnummer, som findes på hjemmesiden. De er erhvervsdrivende i de tre store dele af Danmark – Jylland, Fyn og Sjælland.