DEL

Indholdet du nu skal til at lære er betalt for at virksomheden, der linkes til. Linket er derfor også af betalt karakter.

Der skal to til tango – og der skal to til at opretholde et sundt og godt parforhold. Hvis blot en af personerne I dit parforhold føler sig tilfreds med parforholdet, så kan du ikke på ene hånd holde parforholdet fra at gå til grunde. Ikke engang Atlas kunne bære et parforhold på sine skuldre ene mand uden at parforholdet efterhånden begyndte at smuldre væk. Derfor gælder det om at holde begge glade og tilfredse – og dette kræver også begge parters deltagelse. Som regel bliver et parforhold sundest, hvis parterne gør modparten glad og tilfreds, i stedet for at du selv gør parforholdet tiden værd.

Tips til at gøre parforholdet gensidigt godt

  • Et område, hvor det hurtigt bemærkes og tydeligt ses, hvis kun en af parterne er tilfredse, er i soveværelset. Her er gensidig tilfredsstillelse vigtigt, men måske også svære end på andre områder. I kan dog hente hjælp udefra (af ikkemenneskelige objekter vel og mærke). I kan f.eks. prøve jer ad med en magic wand, hvilket er en vibrator, der giver soveværelsesakten nye dimensioner og nye muligheder for gensidig glæde. En magic wand kan både være med til at give kvinden en højere grad af nydelse – og heraf manden en højere tilfredshed, da han også kan opleve, at modparten får noget ud af det hele. I kan tjekke kataloget for sexlegetøj på mshop.dk.

  • Husk at kommunikation er det vigtigste i et parforhold. Brug kommunikationen til at finde ud af, hvad I hver især tænker om parforholdets status. Er der nogen steder, der kan forbedres? Hvad kan I gøre for, at det bliver sjovere?

  • Hav altid et øje på kunsten at gå på kompromis. Vælg enten ting I begge finder sjovt eller skift mellem ting, der gør den ene, så den anden, glade.


Warning: A non-numeric value encountered in /var/www/todoit.dk/public_html/wp-content/themes/Newsmag/includes/wp_booster/td_block.php on line 353