DEL

Indholdet du nu skal til at lære er betalt for at virksomheden, der linkes til. Linket er derfor også af betalt karakter.

Når du har en virksomhed, kan der jævnligt opstå situationer, hvor det er nødvendigt at holde et møde. Det kan være et møde internt i virksomheden, men det kan også være et møde med en samarbejdspartner, der sidder i et andet land eller i en anden del af Danmark. Hvis du skal holde et møde med en, der er langt væk, er den nemmeste måde at gøre det på via et videomøde.

Investér i det nødvendige udstyr

Når først du kommer i gang med at holde videomøder, vil du finde ud af, hvor simpel og fleksibel en løsning, det er. Det kræver ikke længere en hel masse planlægning, transport og udgifter at holde et møde. Dog kræver et videomøde, at du har det helt rette udstyr. Hvis ikke du har det nødvendige udstyr, kan det gå ud over kvaliteten af mødet.

Det er vigtigt, at både billedkvaliteten og lyden er god, når du deltager i et videomøde. Hos Neets kan du finde AV udstyr og AV løsninger, som er udstyr, der netop sørger for at holde kvaliteten af dit videomøde oppe. AV udstyr og AV løsninger omfatter sådan noget som f.eks. sound bars, mikrofoner, projektorer m.m. Det er alt det, du har brug for til at kunne holde et godt og professionelt videomøde.

Gør dit mødelokale klar til videomøder

Selvom dine møder foregår over en skærm, er det stadig nødvendigt med et mødelokale. Dem på den anden side af skærmen vil kunne se, hvordan dit mødelokale ser ud. Derfor er det vigtigt, at det fremstår professionelt og med rene og klare linjer.

Der skal helst ikke være så meget i baggrunden, som kan distrahere mødet. Du kan med fordel holde indretningen meget enkel, men med få spændende elementer såsom blomster på bordet, nogle billeder på væggen el.lign.