DEL

Indholdet du nu skal til at lære er betalt for at virksomheden, der linkes til. Linket er derfor også af betalt karakter.

Der er i dag mange unge mennesker, der drømmer om at tage et år eller to ud af kalenderen for at opleve det samvær og det sociale sammenhold, som der hersker på en efterskole. Og hvis det er noget, du oplever, at dit barn efterspørger, så bør du omfavne den trang til at komme ud og opleve og udforske på egen hånd. Det er nemlig den higen, der skaber selvstændige og dygtige unge mennesker, der bliver godt rustede til at gå den voksne fremtid i møde. De lærer nemlig at stå på egne ben og at tage ansvar.

Bliv godt rustet til det voksne liv

Er det noget, du synes, der lyder som værende en god ide for dit barn? Og vil du gerne sørge for, at det får de bedste forudsætninger for ikke blot en god fremtid, men også en spændende ungdom fyldt med gode oplevelser og minder? Så bør du tage et kig på de mange gode muligheder, som der byder sig med en kristen efterskole i Sædding. Her er der nemlig et stort fokus på at udvikle de unge mennesker, så de lærer at blive den bedste udgave af sig selv. De lærer alt om fællesskab, sammenhold og samarbejde, hvilket alt sammen er værdifulde erfaringer at tage med sig ud i det voksne liv.

Når kristendommen er en del af hverdagen

Derudover er der et fokus på refleksionen og det at finde ind i sig selv og opleve en ro ved at hvile i sig selv. Det er noget troen bidrager med, som altid vil være en del af de daglige aktiviteter. Det udmønter sig i den kvalitetssikre undervisning, de sociale aktiviteter der finder sted og i den fritid, som de unge også skal have lov at nyde både for dem selv med ro til fordybelse, men også i fællesskab.