DEL

Indholdet du nu skal til at lære er betalt for at virksomheden, der linkes til. Linket er derfor også af betalt karakter.

Mange danskere har det samme teleselskab i mange år. Det skyldes, at det er nemt og betryggende at have det samme selskab, hvilket betyder, at når først, de har dig, så er du som regel en loyal kunde. Problemet er bare, at der absolut ikke er nogen grund til at være loyal kunde hos dit teleselskab.

Du bør skifte teleselskab, når chancen byder sig. Eksempelvis hvis du finder et billigere tilbud, der kræver, at du skifter teleselskab. Er det tilfældet, så er vores klare opfordring, at du skal gøre det.

Men hvordan får du et billigere abonnement? Det ser vi på herunder.

Hvad skal du være opmærksom på, når du skifter?

Først og fremmest er det en god idé, hvis du holder dig ajour med forskellige løsninger, der er på markedet. Hvis ikke du leder efter gode tilbud, vil du have svært ved at finde dem.

Det kan også være, at du falder over et helt tilfældigt — så kan du enten ringe og spørge dit teleselskab, om du kan få dit nuværende abonnement billigere, såfremt du bliver hos dit teleselskab – eller om du i stedet skal skifte abonnement. Men hvad så, når du har besluttet dig for, at det er på tide at skifte abonnement?

Pas på bindingsperioden

Det kan være et tegn på, at dansk telepolitik er fejlslagen, når så få teleselskaber sidder på tronen. Det kan også skyldes, at du tegner et abonnement med en bindingsperiode, hvorfor det er besværligt at skifte. Sørg derfor for, at der ikke er binding på det abonnement, du skifter til.

I mange tilfælde vil det udelukkende være, hvis du køber en telefon på afbetaling, at der er binding. Og det er også en måde, teleselskaberne sørger for, at du bliver som kunde. Det kan nemlig være en svær beslutning, om man skal skifte, hvis man skylder penge i form af en afdragsordning hos det nuværende mobilselskab. Beslut dig derfor for, om du vil bindes eller ej, når du tegner et nyt abonnement.

 


Warning: A non-numeric value encountered in /var/www/todoit.dk/public_html/wp-content/themes/Newsmag/includes/wp_booster/td_block.php on line 353