DEL

Indholdet du nu skal til at lære er betalt for at virksomheden, der linkes til. Linket er derfor også af betalt karakter.

Der er nogen der siger, at man kun fortryder de ting man ikke fik gjort. Det er nok en sandhed med modifikationer, ikke desto mindre er der uden tvivl noget sandhed omkring det. I hvert fald er der mange, der går og ærgrer sig over de ting de ikke fik gjort.

En af de ting som der er mange, der går med en drøm om, er at blive selvstændige og iværksættere. Tanken om at være sin egen herre og sin egen chef og selv bestemme ens arbejdsliv, er som som man drømmer om. De fleste ved naturligvis godt, at det ikke er en dans på roser og at man som regel primært hører om dem, der har fået succes med det.

Iværksættere og selvstændige har fået en ny styrket position i samfundet på grund af stigende opmærksomhed fra programmer som Løvens Hule, Vejen til Sejr og flere andre. Det er derfor heller ikke så underligt, at der er flere der drømmer om det. Mange unge vil gerne lave den næste store kassesucces, mens mange lidt mere modne måske har flere realistiske tanker og drømme om det..

For mange unge er det ikke så svært, at kaste sig ud i eventyret, da deres forpligtelser ikke er så store. De har ofte billige huslejer, ingen børn der skal tages hensyn til og et søvnbehov, der ikke matcher en på 45. Hvis man er ældre, har man så nogle andre fordele, hvoraf erfaring ofte er en af de største. Det kan desuden være, at man har lidt kapital med sig, og ikke skal i banken for at komme i gang.

Ung eller gammel – så er det bare at springe ud i det.

Danmark er et godt land at være selvstændig i. Der er naturligvis mange meninger om hvorvidt der bliver gjort nok for iværksættere, da det er dem der skal være med til at bære økonomien frem. Det ændrer dog ikke ved, at man har mange muligheder her i landet, som andre kun kan komme drømme om. Man kan eksempelvis få dagpenge eller supplerende dagpenge hvis man bliver i sit job, mens man starter virksomhed, så man ikke er helt på økonomisk bar bund. Der er dog en del regler for dette, og du kan læse mere om supplerende dagpenge her.

Sørg for at have opbakning

Der er naturligvis nogen, der er meget opmærksomme på, at de har gjort det på egen hånd, og ikke har fået hjælp fra nogen. Det er klart, at det er realiteten for nogen, men for de fleste vil det være anderledes. Der er derfor en ting, der er næsten lige så vigtig som at økonomien hænger sammen, og det er at du har opbakning.

Både fra samarbejdspartnere og lignende, men især også fra dit bagland som kan være alt fra venner til kæreste, kone/mand og familien. Alt bliver lettere, hvis man har støtte bag sig.