DEL

Indholdet du nu skal til at lære er betalt for at virksomheden, der linkes til. Linket er derfor også af betalt karakter.

De fleste af os har en eller anden ide om, hvordan det bliver, når vi bliver gamle og skal nyde pensionen. Nogen af os er naturligvis tættere på end andre. Langt de fleste går med en forestilling om det er den tid, hvor de skal nyde livet, ikke længere tænke på arbejde og bare rejse rundt i verden og se alt det de ikke fik set som unge.

For nogen bliver denne drøm til virkelighed, men for endnu flere rammer virkeligheden dem hårdt, når de forlader arbejdsmarkedet og ikke længere har en lønindtægt til at få økonomien sammen. Pensionsopsparinger og folkepension lever nemlig ofte ikke op til de forventninger, som man havde, da man tænke på sit otium.

Hvis du vil have en chance for at vide, hvordan din fremtid ser ud om 10, 20, 30 år eller hvor længe der nu er til du forventer at forlade arbejdsmarkedet, skal du huske på, at det er dit eget ansvar, og at der ikke er nogen der gør det for dig.

Det første du kan gøre er at besøge pensionsinfo.dk hvor du kan se din opsparing og tjekke hvordan de rå tal ser ud på nuværende tidspunkt, og hvordan de forventes at udvikle sig over de kommende år, alt efter hvor længe du nu skal være på arbejdsmarkedet.

Skal du selv investere?

For det andet skal du overvejer, om dine penge bliver forvaltet på den bedste måde, som det er på nuværende tidspunkt. Yngler din pension som den skal, og er afkastet som du forventer. Du kan vælge selv at investere dine penge, men dette er dog med en vis risiko medmindre, du er godt inde i sagerne, og selv hvis du er dette, er det et sats, som det ikke er sikkert du skal tage.

En anden mulighed er at kontakte et firma med investeringsrådgivning (eksempelvis dette) og høre om dine muligheder. Det står dig ofte frit for selv at investere din pensionsopsparing og ofte vil en investeringsrådgiver kunne hjælpe dig med at finde den rette løsning og sikre dig et større afkast en pensionsforeningerne.

Så hvorfor ikke skyde året i gang med at få styr på fremtiden?

 


Warning: A non-numeric value encountered in /var/www/todoit.dk/public_html/wp-content/themes/Newsmag/includes/wp_booster/td_block.php on line 353