DEL

Indholdet du nu skal til at lære er betalt for at virksomheden, der linkes til. Linket er derfor også af betalt karakter.

ToDoIt handler om at få ført ting ud i livet, og få gjort de ting, man har sat sig for. En af de mindre ting her i landet for mange, er at tage til tandlæge, og langt de fleste af os går da også regelmæssigt til kontrolbesøg hos vores tandlæger, men der er også mange der ikke gør.

Undersøgelser viser, at omkring halvdelen af os danskere føler ubehag ved at være ved tandlægen, en stor del lider af tandlægeskræk i en eller anden grad, og mere end hver tiende dropper helt at tage til tandlægen, men det er en meget dum beslutning, da det både kan blive dyrt og ikke mindst sundhedsskadeligt, at blive væk.

Faktisk er det endda billigere end de fleste tror, hvis man tager til sine regelmæssige kontrolbesøg koster et sådan omkring 250-300 kroner, hvis der ikke er noget galt, og denne udgift kommer en enkelt eller to gange om året, og er derfor en lille udgift i forhold til at få slemme tandproblemer, der let kan koste mange tusinde kroner, hvis det først er gået galt. Du kan læse eksempler på priser, hos denne tandlæge i København.

Kampagner for at få unge til at tage til tandlægen

Der er mange unge mellem 18 og 25 år der dropper tandlægebesøgene, da det er her, de begynder at skulle betale selv, og ikke længere er dækket af det offentlige. Derfor er der også lavet flere kampagner, der skal få unge til at besøge deres tandlæge, og ikke vente til uheldet er ude, før så bliver det nemlig først dyrt og ubehageligt.

Ved at tage til et tandeftersyn, er der nemlig en stor sandsynlighed for at små problemer bliver fanget i opløbet.

Det kan derfor heller ikke siges tydeligt nok, hvis du er en af de 10-12% der har valgt at droppe tandlægebesøgene. Få nu bestilt en tid og kom afsted, det er bedst for din sundhed, og på sigt er det også er det langt mest økonomiske fordelagtige.