DEL

Indholdet du nu skal til at lære er betalt for at virksomheden, der linkes til. Linket er derfor også af betalt karakter.

Hvem gavner det, at du tager til psykolog og får snakket om de ting, der går og nager dig i din dagligdag? Hvis du tror, at det udelukkende er dig selv, der får glæde af de løbende samtaler, tager du fuldstændig fejl. Din familie, venner og partner vil formentlig alle kunne mærke en betydelig forskel, fra før du tog til samtalerne og til bagefter. Dit humør smitter i langt højere grad af på de personer, du omgiver dig med, end du går og tror. Hvis man hænger med mulen, når man møder ind på arbejde onsdag morgen, så vil dette begynde at smitte af på kollegaer og chefer ganske hurtigt.

Det samme gør sig gældende, når du kommer hjem fra arbejde. Din partner og i givet fald dine børn vil ligeledes kunne mærke, at mor eller far ikke har det, som han eller hun plejer. Der er ikke samme overskud til at sidde på gulvet og lege med klodser, og der er måske heller ikke samme overskud til at lytte efter, hvordan deres dag har været. Begge ting er stærke indikatorer på, at der er noget galt, som løbende psykologsamtaler kan være med til at rette op på. Det er slet ikke så farligt at tale med en udenforstående person, som de fleste måske går og tror.

Er du bosiddende i en af landets tre største byer, kan du finde en tid hos en af PsykologNords afdelinger. Psykolog Odense, Aalborg eller Aarhus – uanset kan du komme til uden at have bestilt en tid. Går du rundt og er trist, bør du overveje at søge hjælp. Om ikke andet for din omgangskreds’ skyld. Men mest af alt for din egen skyld, da det er dine følelser, der har effekt på dit humør. Det handler derfor om dig og de ting, der fylder hos dig.