DEL

Indholdet du nu skal til at lære er betalt for at virksomheden, der linkes til. Linket er derfor også af betalt karakter.

Selvom man ofte støder på billeder af altaner fyldt med potteplanter og små, kvadratiske køkkenhaver i rækkehuskvarterer, så er det heller ikke alle haver, der har samme størrelse som et frimærke. Hvis man bevæger sig bare et par kilometer væk fra centrum af Danmarks større byer, vil man ofte kunne finde haver, der opererer i en helt anden størrelsesorden. Er du en af de heldige, der står for at passe og pleje en stor have, så kommer der her nogle idéer til, hvordan du bedst kan få glæde af alt din gode plads.

Find de rigtige redskaber

En vandkande, et par skovle og en rive bør naturligvis være at finde i alle redskabsskure rundt omkring i de danske haver, men hvis du har masser af plads at gøre godt med, kan det måske blive nødvendigt med lidt flere og mere avancerede redskaber. Hvis du kan få adgang til en traktor på den ene eller den anden måde, kan du eksempelvis overveje at investere i en stennedlægningsfraser. Redskabet bruges til at gøre din jord helt klar til græsfrø, så den er rigtig god at have, hvis du skal til at lægge græsplæne på et stort areal. Du kan læse mere om en stennedlægningsfraser her.

Opdel din have

Det er selvfølgelig altid smag og behag med, hvordan man bedst kan lide at indrette sin have, men hvis du har masser af plads til rådighed, kan det være en god idé at opdele din have i lidt forskellige sektioner. Det kan være med til at skabe noget hygge og sørge for, at du virkelig får udnyttet pladsen til fulde. Du kan for eksempel lave et område til boldspil, et andet til køkkenhave og et tredje til at nyde en drink i aftensolen. På den måde har du altid et sted at være, ligegyldigt om du er i humør til sport eller afslapning.