DEL

Indholdet du nu skal til at lære er betalt for at virksomheden, der linkes til. Linket er derfor også af betalt karakter.

Det kan ikke siges nok gange, og derfor siger vi det igen – få tjekket dine telefonabonnementer og se om du betaler for meget, eller har mulighed for at spare penge ved at vælge en anden løsning. Der er mange, der brokker sig over, at de betaler for meget, men der er rent faktisk meget få, der gør noget ved det. Det hjælper eksempelvis sjældent at skifte til en anden udbyder, hvis man ikke kender sit faktiske behov inden, man gør det.

Der skal ikke meget til for at finde en besparelse på 20-30% på din telefonregning, og selvom det måske ikke er særlig mange penge om måneden, kan det hurtigt løbe op, hvis du tager hele året samlet.

Gå ind i din telefons indstillinger og tjek hvor mange minutter du har snakket, hvor mange sms’er du har sendt, og ikke mindst hvor meget data du har brugt. Undersøg om disse tal harmonerer med det du betaler for. Der er en meget styr sandsynlighed for at du betaler for meget mere end du bruger. Når du har fundet ud af hvad du egentlig bruger, kan du Sammenlign priser og tilbud på mobilabonnement på nettet, og dermed finde det selskab der bedst matcher dit behov – og ikke nødvendigvis bare kigge på hvem der har de laveste priser.

Det er langt fra unormalt, at man betaler for meget mere end man bruger, eller at man kan finde et abonnement, der har en række tillægsydelser, som man betaler for på en anden måde, og derfor kunne få billigere ved at have dem gennem sit teleselskab. Der er eksempelvis mange teleselskaber, der tilbyder streamingtjenester som Spotify, Viaplay og lignenden, og har du nogle af disse i forvejen og betaler for dem, kan der hurtigt være penge at spare ved at samle det et sted.