DEL

Indholdet du nu skal til at lære er betalt for at virksomheden, der linkes til. Linket er derfor også af betalt karakter.

PCB er et kræftfremkaldende stof, som findes i rigtig mange ældre huse, som er bygget i 70’erne og tidligere. Særligt hvis dit hus er bygget i denne periode, men også alligevel for en sikkerheds skyld, kan det være en rigtig god idé at få tjekket huset for, om det indeholder de industrielt fremstillede stoffer.

Find ud af mere om PCB

Når du skal finde ud af, om der er PCB i dit hus, skal du have hjælp udefra. Tjek huset for PCB med professionel hjælp. Det er noget, der helst skal gøres hurtigt, så du og din familie ikke når at blive påvirket af stoffet. Overvejer I at købe hus, er det vigtigt at få tjekket inden i beslutter jer.

PCB betyder polyklorerede bifenyler, og det er en række stoffer, som man plejede at bruge i sine byggematerialer, fordi det fungerede godt til isolering og blødgøring. Derfor kan man ofte finde det i fuger og i termoruder på huse fra tiden før 1977. I cirka tre fjerdedele af huse fra 1950-1977 finder man PCB. Efter denne tid har man velsagtens fundet ud af, at stoffet er skadeligt, og forbød det derfor.

Man har nemlig opdaget, at PCB går ind i kroppens fedtvæv, og at det kan have negative og skadelige virkninger på levende væsener. Det er jo ikke smart, når man skal bo i et hus, der er bygget af det.

Det er ikke for sent – forsegl PCB

Finder du ud af, at der faktisk er PCB i din bolig, er det oplagt at tænke, at skaden er sket, og at man enten må leve med risikoen eller flytte. Det er dog ikke helt tilfældet. Der findes glimrende produkter, som lykkes med at forsegle PCB’en og på den måde forebygge 99% af tilfældene af, at du og din familie bliver ramt af de skadelige effekter.

Dermed er der altså en simpel løsning, som er at forsegle det skadelige stof. Det er dog ikke noget, du bør vente med, men hellere komme i gang før end senere. Sørg for at få det ud af verden, og at du og din familie på den måde har den sikreste og sundende tilværelse i jeres hus.

ProSeal hedder produktet, der er testet utroligt effektiv i forsegling af PCB. Man forsegler de primære kilder og undgår på den måde de negative effekter. Dermed er der altså ikke behov for helt at flytte fra hus og hjem, men I kan nøjes med en simpel og effektiv behandling.