DEL

Indholdet du nu skal til at lære er betalt for at virksomheden, der linkes til. Linket er derfor også af betalt karakter.

Det er en gave at kunne spille på et instrument. Det er en gave at kunne lave musik – at skabe noget fra bunden. Men for kun ganske få bliver drømmen om at leve af sin musik til virkelighed. Men faktisk er det jo heller ikke målet i sig selv med musik. Målet med musik er at skabe stemninger, at komme af med budskaber og ganske enkelt: at lave noget, der bare lyder rigtig godt.

Giv plads til din musiske hobby

Du går sikkert på arbejde fem dage om ugen som den almindelige dansker. Dine weekender er sikkert fyldt af praktiske gøremål i hjemmet eller måske en masse sociale begivenheder. Det er rigtig svært at finde tid til det, DU elsker. Men det giver alt mulig mening at sætte tid af i din kalender til at udleve din musikalske passion. Undersøgelser viser, at musik reducerer stress og gør os glade i låget. Og for dem, der har den evne selv at kunne skabe musik, er musikken også et afløb for den kreative åre og de inderste tanker.

Opgradér dit musikudstyr

Elsker du at spille musik i din fritid, så er det også vigtigt at du bevarer lysten og motivationen til at fortsætte med at spille. Det, der gør dig glad, skal du dyrke. Uanset om du spiller på guitar, trompet eller klaver, så er instrumentet og lydudstyret vigtigt. Hvis du gerne vil optage lyden af det, du spiller, så køb det rette lydudstyr til at optage på. En god mikrofon, der kan optage instrumenter og vokaler giver en helt anden oplevelse end din smartphone.

Luk andre ind

Fortæl andre om din musik og spil for dem, hvis de spørger om det. Det at kunne glæde andre og se deres imponerede ansigter er ingen altså for fin til. På den måde kan du også hjælpe din omgangskreds til at forstå, hvorfor det er vigtigt for dig at bruge tid på det.