DEL

Indholdet du nu skal til at lære er betalt for at virksomheden, der linkes til. Linket er derfor også af betalt karakter.

Når det handler om sexlyst, bør man næsten aldrig holde sig tilbage. Det er aldrig sjovt ikke at få udlevet sin fantasi med sin partner. Ens partner bør ofte støtte og være med til at udleve de forskellige fantasier. Det er dog aldrig sikkert, at vedkommende kan stå inde for den givne fantasi. Så må man i stedet ud og finde andre personer, der kan og vil være med på legen.

Hvorfor skal man ”bare gøre det”?

Det handler om at få fortalt sin partner, hvad man går og tænker på. Hvis man blot går rundt med sine tanker indeni, kan det på et tidspunkt påvirke humør og livsglæde i værste fald. Mange får ikke fortalt, hvad de har lyst til rent seksuelt. Sexsologer fortæller i øst og vest om, at man bør fortælle om sine lyster. De fleste personer har helt naturligt svært ved at tale om deres følelser – om det er grundet en risiko for at blive til grin, skal vi ikke gøre os kloge på, men man bør altid kunne stole på sin partner.

Der skal være plads til begge parter

Et partnerskab handler om samarbejde. Begge parter skal være indstillet på at prøve noget nyt. Hvis det udelukkende er den ene part, så bliver det ikke vellykket. Lad os antage at den ene part ønsker at afprøve fisting udstyr. Hvis den anden partner på ingen måde er indstillet på dette, så bør man aldrig presse sin partner. Det skal være en sjov og spændende oplevelse.
Har partneren derimod ligeledes lyst til at afprøve fisting udstyr, så kan man se et stort udvalg online her.

Uanset hvilken fantasi du eller din partner har, bør I snakke om det inden I går i gang. Hvornår skal I stoppe og hvornår kan I gå videre. Find ud af det sammen og bliv 100% enige.