DEL

Indholdet du nu skal til at lære er betalt for at virksomheden, der linkes til. Linket er derfor også af betalt karakter.

Når man er glad for at cykle, så er det vigtigt, at man undgår eventuelle punkteringer. Dette kan man gøre ved at have det helt rigtige dæktryk. Det helt rigtige dæktryk for ens cykel, kommer an på hvilket underlag man skal ud og køre på og cykels opsætning.

For at sikre det perfekte dæktryk, skal man bruge en cykelpumpe. En cykelpumpe, er en pumpe, som pumper luft ind i cyklens hjul. Disse cykelpumper fås i mange forskellige varianter, og inde på Velomio.com kan man finde et kæmpe stort udvalg, af forskellig slags kvalitet og pris herpå.

En cykelpumpe er altså rigtig vigtig for cyklisten, som godt kan lide, at få en god oplevelse hver gang der skal cykles, såvel som at undgå punkteringer.

Hvordan finder man den rigtige cykelpumpe til ens cykelbehov?

Når man skal ud for at købe en cykelpumpe, til sin cykel, så er der rigtig mange bud på hvilken det kan være. Der findes nemlig rigtig mange forskellige cykelpumper på markedet og Velomio.com har samlet dem alle sammen, samme sted. Dette gør søgningen lidt lettere, og man kan på denne måde også sammenligne priser og kvaliteter, på tværs af flere cykelforhandlere.

Når man skal købe en cykelpumpe, skal man først og fremmest fastlægge hvilket behov den skal dække. Er det en cykelpumpe der skal med ud på cykelturen? Eller er det en cykelpumpe der skal være derhjemme? Skal den bruges ved håndkraft, eller må den gerne være lidt hurtigere end det?

Overordnet er der flere typer pumper, herimellem håndpumper, CO2 pumper, rammepumper, fodpumper, gaffelpumper og tubeless inflator.

Hvis man gerne vil have en cykelpumpe med sig på cykelturen, så vil det være ideelt, med en håndpumpe, da de er ganske små og rigtig nemme at have med på cyklen. Derhjemme kunne man så have en lidt større fodpumpe.