DEL

Indholdet du nu skal til at lære er betalt for at virksomheden, der linkes til. Linket er derfor også af betalt karakter.

Den årlige sommerfest i virksomheden er et vigtigt element for medarbejderplejen, og det skal være en fest som skal fejres med manér. Mange medarbejder sætte pris på disse sammenkomster, og nyder at bruge tiden med kollegerne i uformelle rammer. Men hvad er populære inden for sommerfester, og hvad gør man på at danne de perfekte rammer? Læs med her.

Sommerfest eller et sommerarrangement er en fast tradition i mange virksomheder. Det er næsten blevet lige så populært at holde sommerfest, som årets årlige julefrokost. I kan vælge at selv arrangere sommerfesten, eller få et professionelt eventbureau til det. Fordele ved at få andre til at arrangere festen er, at alle i virksomheden kan blive overrasket, og få sig en virkelig sjov aften. Men hvad er populært at lave til sommerfester? Vi har lavet en liste her:

  • Sumofodbold eller stød fodbold, er nogle af de meget populære event til sommerfesten. Det er både sjovt for dem der deltager, men også sjovt at se på.
  • Forhindringsløb, hvor der findes forskellige poster rundt omkring i terrænet med forskellige udfordringer. Her kunne det laves forskellige konkurrencer hvor deltager dyster både med og mod hinanden.
  • Stol eller ballondans. Gode gamle traditioner som vi alle kender til, og har prøvet en gang eller to i vores yngre dage, er tit festlige. Så snart der er lidt konkurrence med i udfordringerne, gå deltagerne mere op i det, og engagere sig i det.

Ud over en god plan for dagens arrangementer, er det også vigtigt at der er rigeligt af våde vare, og her snakker vi både god rødvin, øl og masser af forskellige drinks. Det plejer at være opskriften på en god og festlig dag.

Hvis i ikke er et større firma, og derfor ønsker at deltage i fælles arrangementer med andre firmaer, men alligevel ønsker at være sammen som firma, kan i deltage i større sommerarrangementer som afholdes flere steder i landet. En af arrangerørerne er Grunkevent, og du kan læse mere på deres hjemmeside her grunkevent.dk/sommerfest.