DEL

Indholdet du nu skal til at lære er betalt for at virksomheden, der linkes til. Linket er derfor også af betalt karakter.

Det kan være svært at være mange samlet i samme hus, især hvis det er en stor familie. Det er ikke sikkert, at det altid føles som om, at der er plads til alle. Men før du overvejer at købe et større hus til dig og din familie, skal du overveje, om der er noget du kan ændre. Hvis du har en stor kælder som du ikke bruger, men der egentlig ikke er noget galt med, er det en god mulighed for at give mere plads. Renover din kælder, og gør den pæn og rar at være i. Indsæt fine møbler, blomster og måske endda nogle plakater på væggene. På den måde giver din kælder dig muligheden for at få mere plads.

Hvad kan din kælder bruges til?

Hvis du mangler værelser i dit hus, er din kælder en god mulighed. Hvis isoleringen er i orden, og der er varme installeret dernede, er der ikke noget problem. Afhængig af hvor stor din kælder er, kan du lave værelser dernede. Her kan dine børn eller dig få et helt nyt (og måske) større værelse. Derudover bliver der nu også ekstra plads ovenpå, når der laves værelser i kælderen. På den måde får du mere plads i dit hus generelt, og det vil måske ikke føles så småt længere.

Gør det hyggeligt

En kælder er berygtet for at være kedelig, kold og lidt uhyggelig. Men sådan behøver det slet ikke at være. Gør kælderen til et hyggeligt sted at være, så det ikke bliver et problem. Du kan eventuelt give kælderen nogle hyggelige og farverige møbler, som bryder det ellers ”kedelige” mønster dernede. Derudover kan du indsætte blomster og andre pynteting, som giver kælderen en hyggelig stemning. På den måde kan din kælder give dig muligheden for at få mere plads i dit hus.


Warning: A non-numeric value encountered in /var/www/todoit.dk/public_html/wp-content/themes/Newsmag/includes/wp_booster/td_block.php on line 353